سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مشخصات امام زمان

نام مبارک امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف هم نام پیامبر اکرم و کنیه ایشان هم کنیه پیامبر (ابو القاسم) و ملقب به مهدی آل محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم می باشد. ولی از خطاب قرار دادن ایشان با نام اصلی تا قبل از ظهور مبارکشان نهی شده است.
وجود مقدس ایشان دارای القاب فراوان می باشد که اباصالح، قائم آل محمد، مهدی آل محمد، حجة الله، ولی الله، بقیة الله، امام منتظَر، صاحب الزمان و امام زمان از مشهورترین آن هاست.
او دوازدهمین و آخرین جانشین رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم از سلسله امامان معصوم علیهم‌السّلام و فرزند امام حسن عسکری علیه‌السلام می‌باشد که بعد از شهادت پدر بزرگوارشان، به دلایلی دارای دو غیبت صغری و غیبت کبری می‌باشد.
غیبت صغرای ایشان 69 سال طول کشید و در این مدت به واسطه نواب اربعه با مردم در ارتباط بودند.
غیبت کبری از سال 329 قمری شروع شده و تا امروز ادامه دارد و آن حضرت تا روزی که از سوی خداوند متعال اذن ظهور کسب نمایند، با شیوه‌های خاص و از پس پرده غیب به رتق و فتق امور مردم و دستگیری از نیازمندان می‌پردازند.
در روایات معتبر شیعه برای ظهور آن وجود پر برکت در آخر الزمان، نشانه‌ها و علائم حتمی و غیر حتمی و شرائط خاص ذکر شده که هر کدام دارای حکمت مخصوص می باشند.
همچنین در منابع معتبر شیعه و سنی – با اختلافاتی در شخصی و نوعی دانستن مهدی آخر الزمان - برای وقایع بعد از ظهور نیز مطالبی ذکر شده است.
فقهاء شیعه از تطبیق آن وجود مقدس با هر فردی به شدت منع کرده و دستور به تکذیب مدعیان دروغین مهدویت داده‌اند.




تاریخ : پنج شنبه 94/9/26 | 2:2 عصر | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

امام زمان

گر پرده زرخ باز نماید مهدی(عج)

از خلق جهان دل برباید مهدی(عج)

ای شیعه چنان منتظر مولــی باش

گویی که همین جمعه بیاید مهدی(عج) . . .




تاریخ : پنج شنبه 94/9/26 | 2:0 عصر | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

عکس

 

السلام علیک یا امام الرئوف!

سلام بر تو ای خورشید تابان خراسان که تمام انگورها،

مرثیه خوان واپسین لحظات توانَد.

سلام بر تو ای عصمت هشتم! کوچه های توس،

هنوز بوی عطرآگین تو را می دهد و

آوای غریب ملایک هنوز در طواف حریم کبریایی ات به گوش می رسند.

برگرفته از سایت شبهای تنهایی




تاریخ : شنبه 94/9/21 | 1:53 عصر | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

مشهد ماه صفر 1394




تاریخ : شنبه 94/9/21 | 1:47 عصر | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

خبر سیاسی

نخست وزیری ترکیه روز جمعه با اعلام مذاکرات رئیس سازمان اطلاعات و قائم مقام وزارت امورخارجه این کشور با مقامات بلند پایه عراقی دربغداد، اعلام کرد، فعالیت نیروهای این کشور در اردوگاه بشیقه با مکانیزم جدیدی ادامه خواهد داشت.
به گزارش نامه نیوز، در اطلاعیه ای که لحظاتی پیش از سوی نخست وزیری ترکیه صادرشد، آمده است: حاکان فیدان و فریدون سینرلی اوغلو به عنوان فرستاده های ویژه احمد داوداوغلو روز گذشته در بغداد با حیدر العبادی نخست وزیر، ابراهیم جعفری وزیر خارجه و خالد العبید وزیر دفاع عراق گفت و گو کرده اند.

این اطلاعیه می افزاید:دراین دیدارها، براحترامی که ترکیه به تمامیت ارضی وحاکمیت عراق قائل است، تاکید گرده و ادامه حمایت ترکیه از دولت عراق در مبارزه با داعش تاکید شد.

بنابر این اطلاعیه تصمیم گرفته شد، افزایش شمار نیروهای نظامی ترکیه در اردوگاه بعشیقه که برای آموزش داوطلبان عراقی در مبارزه با داعش که با لحاظ دغدغه های امنیتی افزایش داده شده، دوباره و با لحاظ حساسیت های دولت عراق تنظیم شود.

همچنین برای تعمیق همکاریهای امنیتی با دولت بغداد نیز مقرر شده فعالیت هایی برای شکل دادن مکانیزم های جدید بین دو طرف اقدام شود.

دولت عراق هنوز به این ادعای ترکیه واکنشی نشان داده است، اما خبرگزاری رویترز عصر امروز اعلام کرد که حیدر العبادی نخست وزیر عراق از وزارت امور خارجه این کشور خواسته تا رسما به شورای امنیت سازمان ملل متحد بر سر تجاوز ترکیه به خاک عراق شکایت کند.

بغداد هفته گذشته از آنکارا خواست نیروهای خود را از بعشیقه در نزدیکی موصل خارج کند و یک ضرب الاجل 48 ساعته تعیین کرد.به دنبال این واکنش تند، داوداوغلو با ارسال نامه ای به العبادی گفت: تا زمان رفع حساسیتهای دولت بغداد انتقال نیرو را متوقف خواهند کرد.

به رغم این ترکیه تاکید دارد، نیروهای خود از عراق را خارج نخواهد کرد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه نیز شب گذشته در آنکارا در پاسخ به اعمال فشارهای بغداد برای خارج کردن نیروهای این کشور از عراق، گفت: چنین موضوعی مطرح نیست.

منبع: ایرنا



تاریخ : شنبه 94/9/21 | 1:31 عصر | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

احکام خمس

آیا به پولی که انسان برای ازدواج ذخیره کرده، خمس تعلق می گیرد؟

پاسخ آقایان مکارم، صافی، سیستانی و تبریزی و امام بدین شرح است: " خمس دارد."

آقای بهجت: " چنانچه پس انداز کوتاه مدت و در حد متعارف( مثلاً تا 3 سال) باشد، خمس ندارد."

آقایان فاضل و نوری: " چنانچه بدون پس انداز در آینده نمی تواند ازدواج کند، خمس ندارد."

آقای خامنه ای: " اگر برای تهیه هزینه های ازدواج در آینده نزدیک( مثلاً تا سه ماه پس از سال خمسی) پس انداز شده باشد و با پرداخت خمس آن، نتواند آن ها را تهیه کند، خمس ندارد."




تاریخ : شنبه 94/9/21 | 1:20 عصر | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

تصویر




تاریخ : شنبه 94/9/21 | 10:11 صبح | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

تصویر




تاریخ : شنبه 94/9/21 | 10:8 صبح | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

25 توصیه رهبر انقلاب به دانشجویان

01

نیروی جوانی خود را کشف کنید

02

با قرآن و نوشتجات شهید مطهری و دیگر فضلا، معرفت دینیتان را بالا ببرید

03

شرح صدر سیاسی داشته باشید

04

باا قشار مختلف جامعه درا رتباط باشید

05

نظرات خود را به دستگاه ها ارائه کنید و موضع گیری کنید

06

از قول بدون علم بپرهیزید

07

بدنبال قله های علمی باشید

08

نسبت به ا وضاع کشور نقد مستمر و منصفانه داشته باشید

09

مراقب نگاه های سوسیالیستی و مارکسیستی باشید

10

ا یده اقتصاد مقاومتی را تبیین کنید

11

با تشکل های دانشجویی جهانا سلام ارتباط  داشته باشید

12

جریان دانشجویی موضعا نتقادی خودش را حفظ کند

13

به اوضاع کشور نگاه مستفسرانه داشته باشید

14

اعلام نظر کارشناسی متفاوت با رهبری، مخالفت با رهبری به حساب نیاید

15

محیط دانشگاه باید پاکیزه و معنوی باشد

16

کانون های تصمیم و اقدام تشکیل دهید

17

مراقب رقابت بر سر پست و مقام باشید

18

در مسائل اجتماعی موضع گیری کنید

19

امید را  در خود زنده نگه دارید

20

در تصمیمات مصلحتها را  در نظر بگیرید

21

سقف معرفت خود را سایتها و روزنامه ها قرار ندهید

22

آرمانگرایی را با پرخاشگری ا شتباه نگیریم

23

ا ز تصمیمات نسنجیده پرهیز کنید

24

آرمانگرایی را در دانشگاه زنده نگه دارید

25

در تصمیم گیری ها مطالعه عالمانه داشته باشید

 



تاریخ : شنبه 94/9/21 | 9:54 صبح | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

زندگینامه شهید مطهری

 

زندگینامه

شرح مختصر زندگانی مولف شهید
استاد شهید آیت الله مطهری در 13 بهمن 1298 هجری شمسی در فریمان واقع در 75 کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد.

 

در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می ورزد. در سال 1316 علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود در حالی که به تازگی موسس گرانقدر آن آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی دیده از جهان فروبسته و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آیات عظام سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمد تقی خوانساری به عهد گرفته اند.
در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (در فقه و اصول) و حضرت امام خمینی ( به مدت 12 سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی (در فلسفه : الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره می گیرد. قبل از هجرت آیت الله العظمی بروجردی به قم نیز استاد شهید گاهی به بروجرد می رفته و از محضر ایشان استفاده می کرده است. مولف شهید مدتی نیز از محضر مرحوم آیت الله حاج میرزا علی آقا شیرازی در اخلاق و عرفان بهره های معنوی فراوان برده است. از اساتید دیگر استاد مطهری می توان از مرحوم آیت الله سید محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (در فقه) نام برد. وی در مدت اقامت خود در قم علاوه بر تحصیل علم، در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشته و از جمله با فدائیان اسلام در ارتباط بوده است. در سال 1331 در حالی که از مدرسین معروف و ازامیدهای آینده حوزه به شمار می رود به تهران مهاجرت می کند.

 

در تهران به تدریس در مدرسه مروی و تألیف و سخنرانیهای تحقیقی می پردازد. در سال 1334 اولین جلسه تفسیر انجمن اسلامی دانشجویان توسط استاد مطهری تشکیل می گردد. در همان سال تدریس خود در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران را آغاز می کند. در سالهای 1337 و 1338 که انجمن اسلامی پزشکان تشکیل می شود .استاد مطهری از سخنرانان اصلی این انجمن است و در طول سالهای 1340 تا 1350 سخنران منحصر به فرد این انجمن می باشد که بحثهای مهمی از ایشان به یادگار مانده است.
کنار امام بوده است به طوری که می توان سازماندهی قیام پانزده خرداد در تهران و هماهنگی آن با رهبری امام را مرهون تلاشهای او و یارانش دانست. در ساعت 1 بعد از نیمه شب روز چهارشنبه پانزده خرداد 1342 به دنبال یک سخنرانی مهیج علیه شخص شاه به وسیله پلیس دستگیر شده و به زندان موقت شهربانی منتقل می شود و به همراه تعدادی از روحانیون تهران زندانی می گردد. پس از 43 روز به دنبال مهاجرت علمای شهرستانها به تهران و فشار مردم، به همراه سایر روحانیون از زندان آزاد می شود.
پس از تشکیل هیئتهای موتلفه اسلامی، استاد مطهری از سوی امام خمینی همراه چند تن دیگر از شخصیتهای روحانی عهده دار رهبری این هیئتها می گردد. پس از ترور حسنعلی منصور نخست وزیر وقت توسط شهید محمد بخارایی کادر رهبری هیئتهای موتلفه شناسایی و دستگیر می شود ولی از آنجا که قاضی یی که پرونده این گروه تحت نظر او بود مدتی در قم نزد استاد تحصیل کرده بود به ایشان پیغام می فرستد که حق استادی را به جا آوردم و بدین ترتیب استاد شهید از مهلکه جان سالم بدر می برد. سنگینتر می شود. در این زمان وی به تألیف کتاب در موضوعات مورد نیاز جامعه و ایراد سخنرانی در دانشگاهها، انجمن اسلامی کردن محتوای نهضت اسلامی پزشکان، مسجد هدایت، مسجد جامع نارمک و غیره ادامه می دهد.

 

به طور کلی استاد شهید که به یک نهضت اسلامی معتقد بود نه به هر نهضتی، برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاشهای ایدئولوژیک بسیاری نمود و با اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود و با کجرویها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد. در سال 1346 به کمک چند تن از دوستان اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود به طوری که می توان او را بنیانگذار آن موسسه دانست. ولی پس از مدتی به علت تکروی و کارهای خودسرانه و بدون مشورت یکی از اعضای هیئت مدیره و ممانعت او از اجرای طرحهای استاد و از جمله ایجاد یک شورای روحانی که کارهای علمی و تبلیغی حسینیه زیر نظر آن شورا باشد سرانجام در سال 1349 علیرغم زحمات زیادی که برای آن موسسه کشیده بود و علیرغم امید زیادی که به آینده آن بسته بود در حالی که در آن چند سال خون دل زیادی خورده بود از عضویت هیئت مدیره آن موسسه استعفا داد و آن را ترک گفت.

در سال 1348 به خاطر صدور اعلامیه ای با امضای ایشان و حضرت علامه طباطبایی و آِیت الله حاج سید ابوالفضل مجتهد زنجانی مبنی بر جمع اعانه برای کمک به آوارگان فلسطینی و اعلام آن طی یک سخنرانی در حسینیه ارشاد دستگیر شد و مدت کوتاهی در زندان تک سلولی به سربرد. از سال 1349 تا 1351 برنامه های تبلیغی مسجدالجواد را زیر نظر داشت و غالباً خود سخنران اصلی بود تا اینکه آن مسجد و به دنبال آن حسینیه ارشاد تعطیل گردید و بار دیگر استاد مطهری دستگیر و مدتی در بازداشت قرار گرفت. پس از آن استاد شهید سخنرانیهای خود را در مسجد جاوید و مسجد ارک و غیره ایراد می کرد. بعد از مدتی مسجد جاوید نیز تعطیل گردید. در حدود سال 1353 ممنوع المنبر گردید و این ممنوعیت تا پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داشت. اما مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیات پر برکتش ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر خصوصاً در سالهای 1351 تا 1357 به خاطر افزایش تبلیغات گروههای چپ و پدید آمدن گروههای مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می رسد. گذشته از حضرت امام، استاد مطهری اولین شخصیتی است که به خطر سران سازمان موسوم به « مجاهدین خلق ایران » پی می برد و دیگران را از همکاری با این سازمان باز می دارد و حتی تغییر ایدئولوژی آنها را پیش بینی می نماید. در این سالها استاد شهید به توصیه حضرت امام مبنی بر تدریس در حوزه علمی قم هفته ای دو روز به قم عزیمت نموده و درسهای مهمی در آن حوزه القا می نماید و همزمان در تهران نیز درسهایی در منزل و غیره تدریس می کند. در سال 1355 به دنبال یک درگیری با یک استاد کمونیست دانشکده الهیات! زودتر از موعد مقرر بازنشسته می شود. همچنین در این سالها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیتهای روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران » را بنیان می گذارد بدان امید که روحانیت شهرستانها نیز به تدریج چنین سازمانی پیدا کند.

گرچه ارتباط استاد مطهری با امام خمینی پس از تبعید ایشان از ایران به وسیله نامه و غیره استمرار داشته است ولی در سال 1355 موفق گردید مسافرتی به نجف اشرف نموده و ضمن دیدار با امام خمینی درباره مسائل مهم نهضت و حوزه های علمیه با ایشان مشورت نماید. پس از شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی و آغاز دوره جدید نهضت اسلامی، استاد مطهری به طور تمام وقت درخدمت نهضت قرار می گیرد و در تمام مراحل آن نقشی اساسی ایفا می نماید. در دوران اقامت حضرت امام در پاریس، سفری به آن دیار نموده و در مورد مسائل مهم انقلاب با ایشان گفتگو می کند و در همین سفر امام خمینی ایشان را مسؤول تشکیل شورای انقلاب اسلامی می نماید. هنگام بازگشت امام خمینی به ایران مسؤولیت کمیته استقبال از امام را شخصاً به عهده می گیرد و تا پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن همواره در کنار رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و مشاوری دلسوز و مورد اعتماد برای ایشان بود تا اینکه در ساعت بیست و دو و بیست دقیقه سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه سال 1358 در تاریکی شب در حالی که از یکی از جلسات فکری سیاسی بیرون آمده بود یا گلوله گروه نادان و جنایتکار فرقان که به مغزش اصابت نمود به شهادت می رسد و امام و امت اسلام در حالی که امیدها به آن بزرگمرد بسته بودند در ماتمی عظیم فرو می روند. سلام و درود خدا بر روح پاک و مطهرش.

 




تاریخ : شنبه 94/9/21 | 9:49 صبح | نویسنده : mohammad hossein zare | نظر

  • paper | کانون زبان انگلیسی | آریس دی ال